Samen maken we de wereld mooier

Steeds vaker zijn de trieste gevolgen zichtbaar van het feit dat de mens, de natuur/onze mooie aarde, vervuild door o.a. het gebruik van onnatuurlijke chemische/giftige stoffen en het creƫren van enorme afvalbergen door het gebruik van niet of nauwelijks verteerbare verpakkingsmaterialen.

De natuur is de dupe, ze heeft er niet om gevraagd en kan het niet oplossen.

Zelf probeer ik, zoveel als mogelijk, bewust te leven. Strandjutten doe ik al geruime tijd. Het mes snijdt wat mij betreft aan twee kanten; ik geniet van “ons” mooie strand en geef het iets terug door het bewust te ontdoen van materialen die er niet thuishoren.

Door middel van “EducaSea” educaties en/of excursies probeer ik op een toegankelijke manier het bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de natuur te vergroten, het is in ons aller belang.

Samen maken we de wereld mooier!